APIUS a sărbătorit 10 ani de activitate!

Postat de apius / Evenimente, Noutati, Без категории / Nu sunt comentarii

În data de 8 septembrie, oamenii de afaceri, producătorii, designerii autohtoni, dar și susținătorii industriei ușoare din Moldova, au fost alături de APIUS, asociația care a sărbătorit 10 ani de aniversare. De-a lungul timpului, Asociația Patronală din Industria Ușoară a reușit să crească, să se dezvolte și să creeze proiecte valoroase.

Read More

Mai Dulce 2016

Postat de apius / Ateliere, Uncategorized, Workshop, Без категории / Nu sunt comentarii

Cea de-a patra ediție a festivalului Mai Dulce  a avut loc pe data de 28 mai , 2016. Acesta a reunit în centrul vechi al Chișinăului mii de oameni. Părinții au venit cu copiii lor să-și împlinească pofta de deserturi, care mai de care mai delicioase. 

Read More

Training: Fashion Merchandising cu Vitalii Stepanenco

Postat de apius / Ateliere, Workshop, Без категории / Nu sunt comentarii

 Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS) în colaborare cu  Proiectul de Competitivitate al USAID a organizat in data de 25-25 mai în incinta ZIPhouse, str.Studentilor 9/19 seminarul  cu genericul Cum de făcut magazinul atractiv pentru consumatori si profitabil pentru vânzător”.   La instruire au fost invitați specialiștii din departamentele marketing si vânzări,  precum si șefii sau responsabilii de magazine.

Read More

unde suntem ? click pentru google map