Mai Dulce 2016

Postat de apius / Ateliere, Uncategorized, Workshop, Без категории / Nu sunt comentarii

Cea de-a patra ediție a festivalului Mai Dulce  a avut loc pe data de 28 mai , 2016. Acesta a reunit în centrul vechi al Chișinăului mii de oameni. Părinții au venit cu copiii lor să-și împlinească pofta de deserturi, care mai de care mai delicioase. 

Festivalul a fost amplasat la intersecția străzilor Vlaicu Pârcălab și Veronica Micle. Acolo unde  s-au  întrunit bucătarii celor mai gustoase deserturi, meșteri de artizanat cu creațiile lor, activități interactiv-distractive pentru cei mici, ateliere culinare și muzică live. Tematica evenimentului din acest an a fost  circul.

Brandurile autohtone nu au ezitat nici de această dată să vină la festival cu colecții tematice și de vară.

Echipa ”Din Inimă” a amplasat cel mai fastuos și mare cort în care vizitatorii puteau nu doar să vadă hainele preferată, dar și să le probeze.

Pentru că festivalul era unul destinat copiilor, am aranjat și o zonă specială pentru copii, cu multe cărți de colorat, carioci și acuarele.

La festivalul Mai Dulce au participat următoarele branduri autohtone: Lenicris, Lia Fia, Georgette, Mallena, Zorile, Bombonici, Premiera Dona, Creme Brulee, Maxikids, Olsa Shoes.

Cele 10 branduri s-au bucurat de atenția consumatorilor, care s-au arătat a fi încântați de cortul ”Din Inimă”.

”Îmbrăcați-vă cât mai viu și colorat și haideți la Mai Dulce! În plus, în cadrul evenimentului, va avea loc o prezentare de modă a brandurilor autohtone, sub umbrela  Din INIMĂ”, cu acest mesaj am mers la Cel mai dulce Festival din Estul Europei.

13325607_1201346023243059_9055977221908199019_n

Lasa un comentariu


*

unde suntem ? click pentru google map